Mollen en woelratten

Mollen en woelratten leven over het algemeen in de vrije natuur, maar ze zijn helaas ook meer dan eens te vinden in particuliere tuinen. Hier zorgen ze bij aankomst direct voor overlast, want deze knaagdieren graven namelijk meterslange gangenstelsels door uw hele tuin en laten hierbij een flinke ravage achter. Dit wilt u niet als tuinliefhebber! Laat molen en woelratten in de regio Roosendaal dan ook bestrijden door De vakman.

Mollen in de tuin

Mollen zijn enorm goede gravers. Ze bevinden zich voornamelijk ondergronds en laten zich maar zelden aan het oppervlak zien, waardoor de bestrijding van deze beestjes moeizaam is. Bij De vakman beschikken we over geschikte technieken om de mol uit uw tuin te verjagen, waardoor u definitief van de problemen verlost bent. Heeft u een vermoeden van mollen in uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Woelratten herkennen

Ook woelratten willen nog zich nog wel eens in uw tuin begeven. Ze zijn iets minder goede gravers dan de mol, maar zorgen wel degelijk voor schade. Zo vreten ze onder andere aan de wortels van planten bomen. Hoe herkent u de woelrat?

  • Aardhopen in de tuin
  • Losliggende wortels van planten
  • Verzakkingen van de grond

Professioneel bestrijden

Mollen en woelratten vertrekken zelden zonder reden. Sterker nog, wanneer u deze knaagdieren niet actief bestrijdt, dan zullen problemen groter worden. Schakel bij een vermoeden van de mol of woelrat daarom de kennis en service van De vakman in. Wij vertellen u graag meer over onze bestrijdingsmethoden. Neem direct contact op!