De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Motten in huis bestrijden

Motten zijn relatief onschuldig, maar de eitjes en daaropvolgende larven richten wel degelijk schade aan. Zo kruipen deze larven op de meest onverwachte plekken, zoals de verpakkingen van meel, bloem of pannenkoekenmix. Ook zijn ze gek op gestoffeerde meubelen en textiel van kleding. Andere voedingsmiddelen waar larven zich in kunnen vreten zijn fruit, noten en chocolade. U merkt het al; bij overlast door motten en larven is het verstandig om de hulp in te schakelen van een professionele ongediertebestrijder. In de regio Roosendaal staat de door ons aangedragen professional voor u klaar!

De mot en larve herkennen?

Motten zijn eenvoudig te herkennen, want deze beestjes komen best vaak voor. Ze hebben een bruin lichaam en goudkleurige vleugels. De mot prikt niet en is zodoende niet schadelijk, hoewel natuurlijk wel onhygiënisch. De eitjes van de mot vormen echter een veel groter probleem. Deze worden vaak op ‘verborgen plekken’ gelegd, waardoor u ze met het blote oog vrijwel niet kan zien. De larve begint zich na het uitkomen van de eitjes onmiddellijk in meubelen, textiel en voedingsmiddelen te vreten. Om die reden ziet u de larven pas in een later stadium, maar op dat moment kunnen de motten al behoorlijk veel overlast veroorzaken.

Effectieve bestrijding van motten

Mottennesten en larven zijn voor de door ons aangedragen professional effectief te bestrijden. Middels onze apparatuur sporen we plekken op waar de mot of larve zich schuilhoudt. Vervolgens zorgen we ervoor dat alle overlast rondom motten wordt opgelost. In de omgeving Roosendaal kan u ons altijd inschakelen. Bel direct met de door ons aangedragen professional via 0800 255 3733.