Vliegen en rioolvliegjes in Roosendaal

Vliegen en rioolvliegjes verpesten het comfort binnen uw woning. Overlast is helaas niet altijd te voorkomen, maar gelukkig wel op te lossen! In de regio Roosendaal kunt u hierbij vertrouwen op onze vlugge service. Wij zorgen ervoor dat de overlast snel verleden tijd is. Tevens geven we u advies ter preventie van de komst van nieuw vliegend ongedierte.

Rioolvliegjes bestrijden

Ziet u de laatste tijd opvallend veel rioolvliegjes in uw woning, bijvoorbeeld in de badkamer? De kans is dan aanwezig dat u te kampen heeft met een rioollekkage. De vliegen, die u normaal gesproken in het riool vindt, kunnen zich dan door het lek naar buiten begeven. Het slib dat zich bij het lek vormt, is een vruchtbare voedingsbodem voor voortplanting. Zo vermeerderen de rioolvliegjes zich snel! Bovendien kunnen de motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, ziektes verspreiden die ze meenemen uit het riool. Als u rioollekkage vermoedt, is snel ingrijpen dus verstandig! Een professional helpt u hier graag bij.

Voor vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u altijd terecht bij onze vakmannen. Bel ons op 0165 - 79 90 14, of vul het contactformulier in. U kunt in Roosendaal en omstreken op ons rekenen!