Vliegen en rioolvliegjes in Roosendaal

Een allround ongediertespecialist kan alle soorten ongedierte verwijderen. Vliegen en rioolvliegjes behoren daar ook zeker toe. In de regio Roosendaal kunt u hierbij vertrouwen op onze vlugge service. Wij zorgen ervoor dat de overlast snel verleden tijd is!

Rioolvliegjes bestrijden

Ziet u de laatste tijd opvallend veel rioolvliegjes in uw woning, bijvoorbeeld in de badkamer? De kans is dan aanwezig dat u te kampen heeft met een rioollekkage. De vliegen, die u normaal gesproken in het riool vindt, kunnen zich dan door het lek naar buiten begeven. Het slib dat zich bij het lek vormt, is een vruchtbare voedingsbodem voor voortplanting. Zo vermeerderen de rioolvliegjes zich snel! Bovendien kunnen de motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, ziektes verspreiden die ze meenemen uit het riool. Als u rioollekkage vermoedt, is snel ingrijpen dus verstandig! Een professional helpt u hier graag bij.

Voor vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u altijd terecht bij onze vakmannen. Bel ons op 0165 - 79 90 14, of vul het contactformulier in. U kunt in Roosendaal en omstreken op ons rekenen!