De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Overlast van wespen in Roosendaal

U zit in uw tuin, en er zoemen voortdurend wespen om u heen? Dat kan uw rust en goede humeur flink verstoren. Deze insecten steken snel en zijn daarom niet eenvoudig te verjagen. Heeft u te maken met meerdere van deze overlastgevers? Dan is de kans aanwezig dat u een wespennest in uw buurt heeft. Zoekt u een oplossing voor de hinder? Als u hier zelf niet uitkomt, kunt u altijd een professional inschakelen. In Roosendaal en omstreken staan wij voor u klaar. Onze ervaren medewerkers gaan uiterst zorgvuldig te werk en bieden u snelle service.

Weg met de wespenplaag

Veel ongedierte kunt u zelf succesvol bestrijden. Ook bij wespen is dit het geval. We raden u wel aan om hierbij heel voorzichtig te werk te gaan. U wilt immers niet riskeren dat u vele malen tegelijk gestoken wordt! Een wespennest verwijderen kunt u daarom het best overlasten aan een professional, tenzij u zeker weet dat het nest verlaten is. Weet u dit niet zeker, of wilt u geen enkel risico nemen? Onze vakmannen helpen u graag. Dan wordt de wespenplaag vlug opgelost. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733. Wespen bestrijden? In de regio Roosendaal kunt u op ons rekenen!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.