De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Mieren verdelgen in Roosendaal

Mieren kunnen het hele jaar door voorkomen, maar u ziet ze voornamelijk tijdens de warmere maanden. Ondanks dat we in Nederland tientallen miersoorten kennen, komen we in het algemeen twee of drie miersoorten tegen: De weg- of tuinmier, de Argentijnse mier en de faraomier. De weg- of tuinmier kruipt graag door uw tuin of over het terras, op zoek naar diverse natuurlijke voedingsmiddelen. De faraomier komt uit een tropisch klimaat; hierdoor zijn ze met name binnenshuis actief. Ook de Argentijnse mier komt in Nederland vooral binnenshuis voor. Deze miersoort behoort tot ’s werelds ergste plaagorganisme, kijkend naar alle verschillende ongediertesoorten.

Zelf mieren bestrijden

Heeft u erg veel last van mieren? Dan wilt u daar natuurlijk graag iets aan doen. Onder meer de volgende middelen zijn verkrijgbaar in Nederlandse winkels:

  • Mierenspray
  • Mierenpoeder
  • Lokdoosjes
  • Pestbye

Het is echter niet gemakkelijk de mier te bestrijden. Hoewel ze zich vaak in grote colonne’s verplaatsen, kan de mier zich namelijk ook zomaar afscheiden van de grote groep en op zoek gaan naar een nieuwe plek of nieuw nest. Zodoende blijken reguliere bestrijdingsmiddelen vaak onvoldoende om de overlast van mieren daadwerkelijk in de kiem te smoren. Mieren verdelgen kan u daarom overlaten aan de door ons aangedragen professional.

Professioneel mieren bestrijden in Roosendaal

Heeft er zich een mierennest gevestigd in of direct rondom uw woning, dan zorgt dit direct voor overlast. De mier gaat op zoek naar zoetigheid en dat is binnenshuis of op uw terras te vinden. Waar eigen maatregelen geen uitkomst bieden, helpt de door ons aangedragen professional u graag om in de regio Roosendaal mierenoverlast te bestrijden. Daarbij maken gebruik van diverse methoden. Wilt u weten hoe we u verder kunnen helpen? Neem dan contact op.