De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken in Roosendaal?

Kampt u met kakkerlakken in uw woning? Deze onhygiënische beestjes bent u ongetwijfeld liever kwijt dan rijk. Ze zorgen immers voor schade aan uw eigendommen, ze stinken en kunnen vervelende ziektes verspreiden. Kunt u professionele ondersteuning gebruiken bij de bestrijding? In de regio Roosendaal kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw woning weer kakkerlakkenvrij wordt.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken in huis treft u vaak in de keuken aan. De insecten worden aangetrokken door vet, voedsel en vuil. Dan is de keuken vaak een prima plek! Door het vertrek goed schoon te maken, kunt u al veel problemen oplossen. Sluit alle etensresten goed af. Een vetvlek op het aanrecht? Maak deze meteen schoon. Verwijder kruimels en andere voedselbronnen. Als u ’s avonds voor u naar bed gaat een vochtige doek op de grond legt, kruipen kakkerlakken hier onder. Zo kunt u ze ’s ochtends in een keer opruimen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van gif, dat kunt u bijvoorbeeld in een doe-het-zelfzaak kopen. Helaas zijn kakkerlakken vaak resistent voor deze middeltjes. Bieden de producten geen definitieve oplossing? Schakel dan een professional in. Wij beschikken over ruimere mogelijkheden aan middelen en technieken. We zijn u hiermee graag van dienst! In Roosendaal en omgeving zijn wij uw ervaren specialist in kakkerlakken bestrijden.