De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Steenmarters verjagen in Roosendaal

Het is regelmatig in het nieuws: steenmarters die voor flinke schade zorgen. Vooral bij auto’s resulteert hun aanwezigheid vaak in beschadigingen. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren, bijvoorbeeld als kabels worden doorgeknaagd. Ook op zolder of in garages kunnen deze beestjes zich ophouden. Hun speelse karakter geeft vaak veel geluidsoverlast. Zoekt u een oplossing voor deze problemen? Klop in Roosendaal en omstreken gerust aan bij de door ons aangedragen professional. Onze vakmannen zorgen voor een passende en diervriendelijke oplossing.

Doden of vangen van steenmarters verboden

Vroeger werd er veel gejaagd op steenmarters. De roodbruine pels van het beestje was bijzonder geliefd. Door de hoge jachtactiviteit werd het dier echter met uitsterven bedreigd. Daarom werd besloten het dier een speciale status te geven. Sindsdien behoren steenmarters tot de beschermde diersoorten. Dit betekent dat het vangen of doden van deze marterachtige in Nederland verboden is.

Betekent dit dat een steenmarterplaag niet kan worden opgelost? Er is een andere uitweg: de steenmarter verjagen. Zo bent u van de overlast af, en wordt de wet niet overtreden. Onze medewerkers hebben hier veel ervaring in. Gecombineerd met veel hulpmiddelen en methoden zorgt dit voor een snelle oplossing. Steenmarter verjagen? In de regio Roosendaal helpen wij u graag!